Ipari 4G router, switch, modemek, konverterek

USR

Professzionális ipari hálózati eszközök, 4G VPN router, ipari switch, ipari konverterek és modemek a PLCszerviz Kft-től. Forduljon hozzánk bizalommal, ha magas minőségű hálózati megoldásokra van szüksége.

4g vpn router

Az Ipari 4G VPN router sínre pattintható kivitele és sokféle VPN támogatása ideális választás ipari környezetben történő stabil működésre. A távoli elérés lehetőségével hatékonyan kezelheti hálózati feladatait.

Távoli I/O

Az ipari környezetben használható Távoli I/O Modbus TCP-vel kedvező áron és bővítési lehetőséggel várja Önt a PLCszerviz Kft. webshopjában. Fedezze fel professzionális ipari hálózati eszközeinket, és lépjen kapcsolatba velünk, ha magas minőségű hálózati megoldásokra van szüksége!

Switch

IPARI 10/100M Ethernet Switch 5 portos kivitelben, ami akár POE lehetőséggel is használható. Ideális választás a gyors és hatékony hálózati kapcsolatok kiépítéséhez ipari környezetben. 

Konverter

Ipari konverterek, sorosport ethernet átalakítás, ethernet wifi konverter. Alkalmasak ipari használatra. Válassza a PLCszerviz Kft. kínálatából a legmegbízhatóbb ipari konvertereket, amelyek segítenek a hatékonyabb működésében.

Modem

Válassza a PLCszerviz Kft. kínálatából az IPARI GSM MODEM RS232/485 | SOROS GSM MODEM-t, ami ideális választás az ipari kommunikációs szükségletek kielégítésére. Távkonfigurálható SMS funkcióval, AT paranccsokkal SMS küldhető és TCP/UDP kliens munkamóddal rendelkezik, így könnyedén és hatékonyan kezelheti a kommunikációt. Ne hagyja ki ezt a kedvező árú lehetőséget, irány a webshop!

Dokumentációk

Műszaki  támogatás